Om Oss

Upplevelseresor arrangerar resor framför allt åt er som vill uppleva lite mer än dom vanliga turiststråken. Men kanske inte har den tid och lokalkännedom som krävs. Eller och vill känna tryggheten av att en svensk arrangör med erfarenhet av dessa platser som också finns med på resan.

Tanken är att du ska få en personligt utformad resa. Där vi i samråd med er skräddarsyr den mix av äventyr, upplevelser och avkoppling som passar bäst.
Åt företag arrangerar vi utbildningar och andra sammankomster, kombinerat med upplevelser och platser som gör att ni kommer åter både fortbildade och även mentalt laddade för vardagen.

Företaget ägs och drivs av Mikael Mahlberg, som har ett brinnande intresse för resor och upplevelser av alla slag. Över 60 länder har besökts. Senaste 3 åren har resandet och utforskandet av olika spännande resmål varit i princip heltidssysselsättning.

Resgaranti till Kammarkollegiet finns naturligtvis, så att du kan känna dej trygg och säker på att dina inbetalade pengar inte ska försvinna. Frågor angående resegarantin kan du ställa till Kammarkollegiet på telefon 08-700 08 00.

 

 

 

 

 

 

 

Postadress
Upplevelseresor
Brunnsgatan 5 C
824 52 Hudiksvall

Innehar F-skattsedel